Levering en verzending

Van zodra de betaling van de gekozen producten van een klant aan TRAINERSMATERIAAL.BE bevestigd wordt, hetzij door de leverancier van het betalingssysteem voor VISA, Mastercard, Maestro, hetzij door de bevestiging van ontvangst van de gelden door AXA Bank, wordt het leveringsproces bij TRAINERSMATERIAAL.BE in gang gezet. Dit proces houdt in dat alle producten verzameld worden, gepast verpakt worden en klaargemaakt voor verzending. Dit proces kan 1 tot 7 werkdagen in beslag nemen, afhankelijk van de hoogte van de stock van de diverse artikelen op het ogenblik van bestelling. Uitzonderlijk van gepersonaliseerde items / kledij kan de levertermijn oplopen tot 15 werkdagen

De verzending van de producten zal gebeuren door een gecertificeerd verzendbedrijf zoals Bpost, PostNL, DPD, DHL, GLS, … Dit verzendbedrijf zal instaan voor het bezorgen van het pakken op het door de klant aangegeven leveringsadres. Zelf is TRAINERSMATERIAAL.BE niet verantwoordelijk voor de manier waarop de verzendpartner omgaat met de verzending. Specifieke wensen rond levering kunnen door ons dus niet aan de verzendpartner doorgegeven worden.

De verzending, binnen België, is gratis vanaf een aankoopbedrag (inclusief BTW) boven de € 75,00. Bij bestellingen tot € 75,00 wordt een verzendingskost van € 7,95 aangerekend. De verzendingskost voor artikelen die naar Nederland verstuurd worden is vastgelegd op € 10,95 ongeacht de hoogte van het totale order met uitzondering van enkele sportspecifieke artikelen. 

Artikelen besteld via deze webwinkel worden geleverd in België, Nederland, Duitsland, Frankrijk en nog enkele andere Europese landen. Voor een detail van de landen van levering, gelieve contact op te nemen.

Tenzij anders overeengekomen of uitdrukkelijk anders bepaald, worden de goederen aan de woonplaats van de klant geleverd binnen 15 dagen na ontvangst van de bestelling. Het verzenden van een bestelling waarvan de betaling ontvangen is, wordt binnen een termijn van 1 tot 7 werkdagen afgewerkt, behoudens uitzonderingen zoals hierboven vermeld.

Wanneer het gaat om bedrukte kledij (opdruk logo's, namen, ...) zal de levertermijn standaard verlengd worden tot 12 werkdagen, met een mogelijke uitloop naar 20 werkdagen.

Elke zichtbare beschadiging en/of kwalitatieve tekortkoming van een artikel of andere tekortkoming bij de levering, moeten door de Klant onverwijld worden gemeld aan TRAINERSMATERIAAL.be door het sturen van een e-mail naar info@trainersmateriaal.be met daarbij de foto’s die duidelijk en ontegensprekelijk aantonen dat een product niet correct werd geleverd. Het factuurnummer dient duidelijk in het onderwerp van de mail te zijn weergegeven.

Het risico wegens verlies of beschadiging gaat over op de Klant vanaf hij (of een door hem aangewezen derde partij, die niet de vervoerder is) de goederen fysiek in bezit heeft gekregen. Het risico gaat echter al over op de Klant bij levering aan de vervoerder, als de vervoerder van de Klant de opdracht heeft gekregen de goederen te vervoeren en deze keuze niet door TRAINERSMATERIAAL.BE, www.trainersmateriaal.be, was geboden.

 

NL