Levering en verzending

Van zodra de betaling van de gekozen producten van een klant aan STE Company bevestigd wordt, hetzij door de leverancier van het betalingssysteem voor VISA, Mastercard, Maestro, hetzij door de bevestiging van ontvangst van de gelden door AXA Bank, wordt het leveringsproces bij STE Company in gang gezet. Dit proces houdt in dat alle producten verzameld worden, gepast verpakt worden en klaargemaakt voor verzending. Dit proces kan 2 tot 7 werkdagen in beslag nemen, afhankelijk van de hoogte van de stock van de diverse artikelen op het ogenblik van bestelling. Uitzonderlijk zijn er enkele producten die een levertijd tot 12 werkdagen kunnen hebben. In dat geval wordt de klant verwittigd.

De verzending van de producten zal gebeuren door een gecertificeerd verzendbedrijf zoals Bpost, PostNL, DPD, DHL, GLS, … Dit verzendbedrijf zal instaan voor het bezorgen van het pakken op het door de klant aangegeven leveringsadres.

De verzending is gratis vanaf een aankoopbedrag (inclusief BTW) boven de € 75,00. Bij bestellingen tot € 75,00 wordt een verzendingskost van € 6,95 aangerekend. De verzendingskost voor artikelen die naar Nederland verstuurd worden is vastgelegd op € 9,95 ongeacht de hoogte van het totale order met uitzondering van enkele sportspecifieke artikelen. 

Artikelen besteld via deze webwinkel worden geleverd in België en Nederland.

Tenzij anders overeengekomen of uitdrukkelijk anders bepaald, worden de goederen aan de woonplaats van de Klant geleverd binnen 15 dagen na ontvangst van de bestelling. Het verzenden van een bestelling waarvan de betaling ontvangen is, wordt binnen een termijn van 1 tot 7 werkdagen afgewerkt, behoudens uitzonderingen zoals hierboven vermeld.

Elke zichtbare beschadiging en/of kwalitatieve tekortkoming van een artikel of andere tekortkoming bij de levering, moeten door de Klant onverwijld worden gemeld aan STE Company door het sturen van een e-mail naar info@trainersmateriaal.be met daarbij de foto’s die duidelijk en ontegensprekelijk aantonen dat een product niet correct werd geleverd. Het factuurnummer dient duidelijk in het onderwerp van de mail te zijn weergegeven.

Het risico wegens verlies of beschadiging gaat over op de Klant vanaf hij (of een door hem aangewezen derde partij, die niet de vervoerder is) de goederen fysiek in bezit heeft gekregen. Het risico gaat echter al over op de Klant bij levering aan de vervoerder, als de vervoerder van de Klant de opdracht heeft gekregen de goederen te vervoeren en deze keuze niet door STE Company, www.trainersmateriaal.be, was geboden.