Ruilen en retourneren

Verkeerde zending

Indien u een verkeerd product ontvangt dat niet overeenkomt met uw bestelling kunt u het natuurlijk aan ons terugsturen. Wij ruilen het dan kosteloos voor u om en vergoeden eveneens de door u gemaakte verzendkosten. Stuur een e-mail aan info@trainersmateriaal.be waarin u aangeeft wat er mis is gegaan en wat u wél had willen ontvangen. Vermeld hierbij het betreffende ordernummer/factuurnummer.

Andere maat, andere kleur

Als u wel het door u bestelde product ontvangt, maar de maat blijkt niet juist of het valt om een andere reden tegen, dan kunt u het artikel binnen 14 werkdagen aan ons retourneren. Neem dan contact op met info@trainersmateriaal.be. Vergeet niet uw ordernummer/factuurnummer en de reden van retour te vermelden. De directe kosten van het terugzenden van de goederen komen voor rekening van de klant..

Meer dan één artikel ruilen?

Wanneer u uit dezelfde order meer dan één artikel wenst te ruilen, dan moet u alle betreffende artikelen tegelijkertijd, in één retourzending, terugsturen.

Terugsturen

Geretourneerde artikelen moeten altijd voorzien zijn van originele verpakking en aangehechte prijskaartjes en uiteraard ongebruikt en/of ongedragen bij ons terugkomen. Indien artikelen gebruikt zijn worden deze niet geaccepteerd.

Ruilen/Retourneren vanuit het buitenland

Bij ruilingen en retouren van en naar het buitenland zijn alle verzendkosten voor uw rekening.

Ruilingen en retouren kunt u sturen naar:

Trainersmateriaal.be
t.a.v. Stefanie Van Bunder
Molenweg 94/14
2830 Willebroek

NL