Over ons

Hallo,

Ik ben Stefanie en samen met mijn man Tim zijn wij de fiere ouders van ons dochtertje Emelie.

Met de steun en hulp van Tim heb ik in de lente van 2017 een grote stap gezet en een enorme carrière switch gemaakt.

Mijn man is al 23 jaar actief in het volleybal. In het begin zowel als speler en trainer maar sinds enkele jaren ligt zijn focus enkel nog bij het trainen en coachen. Door zijn passie voor het volleybal was hij steeds op zoek naar materialen om zijn trainingen gevarieerd te houden.
Voor het sport specifieke materiaal kwam hij dan vaak in het buitenland uit met enorme prijzen en verzendkosten tot gevolg.
Daaruit vloeide dus een volgend idee.  Een webshop speciaal voor trainers !
Na enkele maanden van onderzoek en navraag hebben we de knoop doorgehakt en hebben we besloten er voluit voor te gaan.
En zo is TRAINERSMATERIAAL.BE in de zomer van 2017 ontstaan.

Trainersmateriaal.be legt zich dus voornamelijk toe op trainers en clubs die op zoek zijn naar het totale pakket aan materialen om trainingen en coachings nog vlotter te laten verlopen.
Uniek binnen onze webshop is de aanwezigheid van sport specifieke materialen voor (voorlopig) de indoor zaalsporten basketbal, handbal en volleybal.
Ons assortiment omvat verder een ruime keuze aan basismaterialen, aangevuld met de verschillende ballen en bijhorende accessoires. Uiteraard is er ook aandacht gegeven aan de uitrusting van de trainers en spelers en aan de verzorging en preventie van blessures. Zelfs aan de scheidsrechters is gedacht. Ook voor hen is er een mooi assortiment aan specifieke artikelen samengesteld.

Ik hoop dat we in de toekomst voor vele trainers, clubs en sporters een meerwaarde kunnen zijn in het online shoppen. 
Alvast veel plezier met het shoppen en bedankt voor het vertrouwen in trainersmateriaal.be !

 

NL