Maak kennis met ...

Maak kennis met ...

Laure Flament, Volleybalspeelster. 

* Wat is volgens jou de belangrijkste positie op het veld en waarom ? 
 Volleybal is een ploegsport dus iedere positie is heel belangrijk en heel bepalend.  Je moet goed zijn op alle posities om tot een mooi resultaat te komen.

* Heb jij een bepaald ritueel voor de wedstrijd ? 

Rituelen voor een wedstrijd heb ik niet echt. Ik ben soms wel een beetje bijgelovig dus draag ik altijd dezelfde sportbh 😊

* Hoe ga jij om met druk of stress ? 

 Door de jaren heen leer je wel beter om te gaan met druk en stress. Ik vind het vooral belangrijk om me daar niet in op te jagen en me proberen goed voor te bereiden op de wedstrijd. Maar een beetje gezonde stress voor een wedstrijd kan geen kwaad 🙂

* Welke Tips zou je jezelf geven mocht je terug 16 zijn ?

 Moest ik terug 16 jaar zijn dan zou ik proberen te genieten van alle kansen die je krijgt. Het is belangrijk dat je blijft hard werken op training maar het allerbelangrijkste is dat je het graag doet.

Bedankt Laure 


Plaats een reactie

Reacties moeten goedgekeurd worden vooraleer ze openbaar worden getoond.

NL