Trainen met veldmarkeringen

Veldmarkering is essentieel voor het uitzetten en begeleiden van een training. Bij veldmarkering kunt u denken aan kegels, markeerschijven, hoepels, loopladders, potjes,..  Deze artikelen kunnen helpen om van uw training een succes te maken ! 

Markeerhoedjes

De meest bekende zijn de standaard trainingshoedjes met een hoogte van 6cm , deze zijn niet weg te denken op de sportvelden. We bieden ook de multifunctionele hoedjes aan, deze zijn heel goed zichtbaar met hun hoogte van 15cm en blijven uitstekend staan. Deze markeerhoedjes kunnen fungeren als houder voor een paal. Hiermee kunt u de hoedjes naast veldmarkering als oefening voor een looptraining gebruiken. Een interessant feit is dat markeerhoedjes de populairste veldmarkering is.

       

Platte markeerschijven

Wilt u dat de markering een minder prominente rol speelt tijdens uw training, dan kunt u als beste kiezen voor de platte markeerschijven. Dit materiaal heeft geen hoogte en vormt daardoor nooit een obstakel tijdens uw training. Ondanks dat het materiaal geen hoogte kent zijn de schijven een zeer opvallend object. De felle en tevens opvallende kleuren zorgen voor een duidelijke markering tijdens uw training. Ze zijn gemaakt van rubber en hebben een oneffen onderzijde, hierdoor blijven ze steeds op hun plaats liggen. 
Voor kinderen zijn er ook leuke alternatieven zoals de markeerhanden en markeervoeten. 

   

     

Kegels

Kegels en markeerhoedjes worden vaak door elkaar gehaald. Het verschil tussen beide is dat de kegels een veel grotere spitse hoogte hebben, terwijl trainingshoedjes rond en laag zijn. Het voordeel van de kegels ten opzichte van de markeerhoedjes is dat kegels nog beter zichtbaar zijn. De kegels zijn verkrijgbaar in verschillende vormen en met name verschillende hoogtes. Belangrijk is om de keuze van het soort af te laten hangen van uw wensen. De multifunctionele kegels kunnen ook gebruikt worden met trainingspalen om zo een hordesysteem te maken.

         

 

Buiten markeerhoedjes, kegels en markeerschijven hebben we ook een ruim aanbod aan speedladders, hoepels, hexagonale speedringen, ...

Neem zeker een kijkje in ons assortiment TRAINING om jouw trainingen nog leuker en beter te maken ! 

 

 


Plaats een reactie

Reacties moeten goedgekeurd worden vooraleer ze openbaar worden getoond.

NL